راه اندازی فست فود IRANHFC
راه اندازی فست فود
گروه تخصصی فروش تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت فست فود و غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و سالها تجربه در مشاوره، تجهیز و راه اندازی پروژههای موفق در سراسر کشور، صفر تا صد پروژههای راه اندازی فست فود را اجرا میکند. IRANHFC با راه اندازی فست فودهای کوچک و بزرگ با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.

راه اندازی فست فود از صفر تا صد
خدمات راه اندازی فست فود
خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه، طراحی دکوراسیون فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدمات گروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستوران میباشد.
طراحی دکوراسیون فست فود

فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود

راه اندازی فست فود از صفر تا صد

طراحی منوی فست فود
تهیه لیست غذاهای قابل ارائه با توجه به تجهیزات و فضای موجود، آموزش دستور غذای مشخص شده در منوی غذای فست فود، تنظیم رسپی و تعیین گرماژ مواد اولیه غذاهای منوی فست فود، تعیین برند مواد و معرفی بهترین تامین کننده مواد اولیه فست فود، برآورد قیمت تمام شده هر یک از غذاهای موجود در منوی فست فود، آموزش و ارائه رسپی برگرها، انواع ساندویچ، سسها، سوخاری و …
آموزش رسپی فست فود
دستور تهیه قهوه کافی شاپی
با استفاده از قهوه شماره ٠٨١ IRANHFC، قهوه هایی خوش عطر و طعم داشته باشید. ترکیب قهوه های مختلف از کشورهای مختلف راز این عطر است.
رسپی موخیتو کافی شاپی
موخیتوی خوش طعم و بدون تلخی را با ترکیب آب سرد، یخ و عصاره ٠٨٢ IRANHFC تهیه کنید. موخیتو محصول رستورانها، کافی شاپها و فست فودها است.
آموزش پیتزا قارچ و گوشت
برای گرفتن بوی زخم گوشت چرخ کرده از مخلوط ٠٠٣ IRANHFC استفاده کنید. این ترکیب منحصر به فرد می تواند بوی زخم گوشت را مهار کند.
دستور پخت مرغ سوخاری
برای تهیه روکش مرغ رگولار، یک کیلوگرم از ادویه شماره ٠۴٢ IRANHFC را با ١٠ کیلوگرم آرد نول (آرد قنادی) مخلوط کنید تا روکشی طلایی و زیبایی داشته باشد.
رسپی چیکن گریل فستفودی
کافیست ادویه ٠٢٣ IRANHFC را با سینه مرغ بیخز شده به همراه عصاره ٠٢۴ IRANHFC مخلوط نمایید تا محصولی ممتاز برای تهیه چیکن گریل داشته باشید.
آموزش رسپی فست فود
هات وینگز برای فست فود
بال سوخاری آتشین را میتوان از مرینیت بال مرغ با ادویه ٠۴٣ IRANHFC و روکشی که از ترکیب آرد با ادویه ٠۴۴ به نسبت یک به ده تشکیل شده به دست آورد.
آموزش پخت استیک گوشت
با پودر ٠۶١ و عصاره ٠۶٢ IRANHFC میتوانید استیک خوشمزه با بافت ترد و طعم ماندگار به مشتریان ارائه دهید، البته نباید نقش گوشت خوب را فراموش کرد.
همبرگر جویسی فست فودی
ترکیب مناسب گوشت با پیاز به همراه پودر ٠٢١ و عصاره ٠٢٢ گروه IRANHFC میتواند به شما برگر جویسی با مزه جادویی و با کیفیت عالی بدهد.
چیکن استریپس فست فودی
برای مرینیت فیله مرغ سوخاری در ازای هر کیلو فیله ٢٠ گرم ادویه ٠۴١ IRANHFC و ۵٠ گرم آب در مریناتور بریزید تا مشتریانی وفادار داشته باشید.
سس پیتزا مخصوص فستفود
با استفاده از عصاره ٠٠٢ IRANHFC که باید با گوجه های پوست کنده و پخته شده مخلوط شود، میتوان به پیتزای ایتالیایی مزه ی واقعی بخشید.
مشاوره راه اندازی فستفود
گروه تخصصی راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات فست فود IRANHFC در راستای ارائه خدمات بهتر به مشتریان با دریافت نمایندگی برندهای معتبر ماشین آلات از سرتاسر جهان و تولید ملزومات آشپزخانه در داخل کشور در جهت برآورده نمودن نیازهای اساسی مشتریان میباشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان، خرید تجهیزات و پشتیبانی با ما تماس بگیرید
۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
Info@IranHFC.Org